Boxershorts beschermen nog altijd geweldig

0
851
boxershort

Boxershorts worden dagelijks door enorm veel mannen gedragen. Het is een soort herenondergoed dat in de jaren ’30 van de twintigste eeuw is ontstaan. In de jaren die hierop volgden werd de boxershort (en zijn varianten) steeds populairder. Vele mannen vonden het comfortabeler. Ook vandaag de dag verkiezen mannen, vooral jongeren het dragen van een boxershort. Een leuk weetje: boxershorts danken hun naam aan de bokswereld, aangezien dit soort onderzoek vaak gedragen wordt tijdens de gevechten in de ring.

In de mode

Eigenlijk raakten de boxershorts pas aan het einde van de jaren ’50 echt in de mode. Het was vanaf dat moment dat het een evenwaardig alternatief werd ten opzichte van de slip. In de jaren ’80 waren de boxershorts enorm in de mode dankzij de reclamespot van Levi’s. In de jaren ’90 verkozen veel mannen om op het strand boxershorts aan te doen. Voor schuwere mannen was dit niet alleen een gelegenheid om hun mannelijkheid niet voor iedereen ten toon te stellen, maar velen vonden de boxershorts gewoonweg comfortabeler dan de slip. Ook vandaag zien we dat jongeren op het strand weer meer voor de boxershort kiezen. Ook de combinatie met een slip die eronder gedragen wordt, zien we meer en meer.

De boxershort verdwijnt niet

Het ziet er naar uit dat ook in de komende decennia de boxershort onder het manvolk populair zal blijven. Ook vrouwen zien vaak hun mannen liever in boxershort dan in een strakke slip. Ze vinden het mannelijker en stoerder. De slip is te smooth en daardoor iets vrouwelijker. Ook mannen die iets kleiner geschapen zijn, hebben vaak problemen met het dragen van een slip, zeker op openbare plaatsen. Bovendien springen ook modeontwerpers op de boxershort. Ze kunnen immers kiezen voor tal van stoffen en er een oneindig aantal leuke patronen op drukken. De boxershort is nog steeds hip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here