Heren truien en overhemden

0
2028
overhemden

De trui heeft sinds enkele decennia de colbert vervangen. Truien kun je in allerlei uitvoeringen kopen. Van goedkoop tot duur en van bekende merken tot de minder bekende merken. Naast de trui is ook het overhemd al enige tijd veel verkocht.

Overhemden

De meeste mannen hebben wel een aantal overhemden in de kledingkast hangen. Voor iedere gelegenheid is een overhemd geschikt. Of het nu voor een date, zakelijke afspraak of bezoek bij vrienden is; een overhemd kan altijd. De ontwerpen wat overhemden betreft variëren van opvallend gekleurd tot effen. Ook zijn er zakelijke overhemden beschikbaar.

Heren trui

Voor ieder seizoen heb je wel truien of vesten nodig. Een trui is voor in de winter een vanzelfsprekendheid omdat het in Nederland koud kan zijn, maar ook in de winter kan het weer tegenvallen en is alleen een T-shirt of een hemd niet altijd voldoende.

Qua heren truien zijn er genoeg mogelijkheden. Je hoeft niet meer de deur uit om te kijken welke heren truien je allemaal kunt kopen. Door op internet te kijken bij de populairste webshops zie je in één oogopslag wat er populair is. De meest verkochte truien hebben overigens de kleuren rood, blauw en grijs.

Zoals aangegeven kun je ook voor de zomer een heren trui aan schaffen. Dit hoeven niet direct warme en dikke truien te zijn. Er bestaan ook zomertruien. Deze zijn wat dunner en zijn ideaal op de wat frissere zomerdagen of ’s avonds wanneer je buiten zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here