Kun je vintage kleding online kopen?

0
1920
vintage kleding

Waar koop je vintage kleding?

In sommige steden kun je heel veel leuke vintage winkels vinden en ook in grote steden zoals Londen, Parijs en Berlijn kun je hier goed terecht. Een andere manier om vintage kleding te kopen is op rommelmarkten of braderieën. Tijdens Koninginnedag vinden er altijd genoeg markten plaats waar je goed kunt rondkijken en snuffelen.

Vintage kleding online bestellen

Ook via internet kun je vintage items bestellen. Op tweedehands sites waar Marktplaats de grootste van is kun je heel veel items vinden, het voordeel is dat je hier kunt selecteren op bepaalde items. Dit is erg handig als je op zoek bent naar een specifiek item. Ook de webshop TopVintage.nl heeft heel veel vintage kleding in hun assortiment, welke dagelijks wordt bijgevuld. Er zijn heel veel kleding, schoenen en accessoires te koop die geïnspireerd zijn op de jaren 40, 50, 70 en 80. Bovendien kun je bij TopVintage.nl regelmatig gebruik maken van een kortingscode waardoor je kunt besparen op de verzendkosten of je bestelling.

Hoe weet je of iets echt vintage is?

De term vintage wordt meestal gebruikt bij designer kleding die typisch zijn voor een bepaalde tijdgeest. Tegenwoordig wordt de naam vintagekleding gegeven aan kleding die is gemaakt tussen 1920 en de eind jaren 70. Maar je zult ook veel kleding uit de jaren 80 vinden. Aangezien er veel vraag is naar vintage kleding kan de prijs redelijk hoog zijn. Soms betaal je voor een vintage item meer dan voor nieuwe kleding. Dit is echter wel designer/merk afhankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here