Smoothie recepten

0
1655
smoothie

Groene smoothies

De groene smoothies zijn op dit moment erg populair. Maar wat zijn dit nou eigenlijk voor smoothies? Naast het feit dat deze smoothies voornamelijk groen van kleur zijn, bestaan ze voor het overgrote deel, het klinkt misschien gek, uit groenten. Deze groene smoothies passen net als de andere smoothies in ieder dieet, maar misschien zijn ze nog net een tikkeltje gezonder. Een groene smoothie is namelijk een perfecte vervanger voor het avondeten van een aantal dagen. Deze smoothies gooi je vol met gezonde groenten als spinazie en sperziebonen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk snel eens meer groene smoothies recepten!

Fruit en dessert smoothies

Naast de groene smoothies zijn er nog vele andere soorten smoothie recepten. De traditionele fruit smoothies zijn nog erg populair tijdens de lunch of als tussendoortje. De dessert smoothie komst steeds meer opzetten. In een smoothie kan namelijk perfect een beetje roomijs verwerkt worden. Dit zorgt voor een ijsachtige smoothie die het avondeten op een perfecte manier afsluit.

Blender

Uiteraard is het erg belangrijk dat de soorten groente, fruit etc. gemengd worden met een goede blender. Houdt met de koop van een blender rekening met de volgende punten.

  • Zorg voor een blender met voldoende watt. Blenders met onvoldoende watt komen soms moeilijk door de ingrediënten heen. Bovendien kunnen blenders met voldoende watt ijsblokjes crushen en meeblenden met de smoothie. Zo heb je de mogelijkheid om de smoothie ijskoud te serveren, wat altijd een pluspunt is!
  • Blenders met een glazen schenkkan zijn over het algemeen sterker. Hierdoor kun je ook, zoals hierboven aangegeven, ijsblokjes crushen. Bovendien ziet het er natuurlijk een stuk professioneler uit :-).

Rest ons nog om je heel veel succes te wensen met het bouwen van de smoothies!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here