Rondreis Zuid Afrika van Krugerpark tot Kaapstad

0
1589
rondreis zuid afrika

Rondreis Zuid Afrika maken

Het mooie van deze rondreis Zuid Afrika is dat je zowel de grote stad als de schitterende natuur te zien krijgt. De rondreis begint met de nodige dosis natuur en wilde dieren. In het Krugerpark kun je onder begeleiding van een ranger de Big Five proberen te spotten. Het is niet verstandig om alleen het Krugerpark in te gaan omdat je makkelijk kunt verdwalen en er gevaarlijke dieren zijn. Wanneer je echt op zoek bent naar avontuur kun je tijdens rondreis Zuid Afrika overnachten tussen de wilde dieren. Vaak slaap je dan in een tent op het dak van een jeep. Dit is een onvergetelijke ervaring die de avonturiers onder ons zeker zullen waarderen.

Na een bezoek aan het Krugerpark kun je doorreizen naar de Westkaap. Na dit stuk van Zuid Afrika te hebben ontdekt is het tijd voor een bezoek aan de wijngebieden van Stellenbosch. Hier kun je even helemaal tot rust komen en genieten van diverse soorten plaatselijke wijn. Als afsluiting van je rondreis Zuid Afrika reis je naar het enorme Kaapstad. Er is meer dan genoeg te doen in deze wereldstad en het centrum zit boordevol restaurants, bars en clubs.

Door een rondreis te maken haal je het maximale uit je vakantie Zuid Afrika. Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie routes te maken in Zuid Afrika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here