Op vakantie naar Ibiza? Ga naar San Antonio

0
861

Spanje is een heerlijk vakantieland, zo bewijst Ibiza wel. Ibiza staat bekend om haar geweldige uitgaansleven. Het eiland in de Middellandse Zee heeft haar imago onder andere te danken aan San Antonio. In deze op een na grootste stad aan de westkust van Ibiza is het altijd feest. Het nachtleven bestaat er uit eindeloos veel discotheken, pubs en bars. Elk feestbeest kan hier zijn hart ophalen. Maar San Antonio biedt meer dan een geweldig uitgaansleven. Je kunt er ook uitgebreid winkelen en slenteren over de markt in het centrum. Na een nachtje stappen of een dagje wandelen kun je bovendien even bijslapen op een van de zandstranden van San Antonio.

Geweldige feestbestemming

Als feestbestemming is San Antonio zeer de moeite waard. Volgens veel vakantiegangers heeft deze stad op Ibiza de beste clubs ter wereld. Bekende DJ’s draaien er in gigantische discotheken graag hun muziek. Je laten meeslepen door het bruisende uitgaansleven is in San Antonio dan ook niet al te moeilijk. San Antonio is ook een geweldige zon, zee- en strandbestemming. Op de heerlijke zandstranden heerst een ontspannen en gezellige sfeer. Naast luieren kun je er ook prima watersporten beoefenen.

Slenteren door het centrum

Naast het nachtleven komen veel toeristen ook naar San Antonio om te ontspannen. Geniet op het strand bijvoorbeeld van een schitterende zons- op zonsondergang. San Antonio is geen eiland voor zware activiteiten, hoewel je er wel kunt duiken of watersporten kunt beoefenen. De meeste toeristen kiezen voor een ontspannen middagje winkelen in het centrum. Naast gezellige winkelstraatjes heeft San Antonio een aantal winkelcentra waar je van alles kunt kopen. Schaf bijvoorbeeld een mooi kledingstuk aan, of een souvenirtje.

Dit zijn de populairste stranden van San Antonio

Het warme zand onder je voeten voelen geeft een heerlijk gevoel. Bijna nergens ervaar je dit beter dan in San Antonio. De badplaats ligt aan de schitterende Iberische Zee. Je kunt een duik in het water nemen vanaf de populaire zandstranden Punta Pinet en Cala Grasioneta. In het hoogseizoen kan het op deze stranden behoorlijk druk worden. Zorg er dus voor dat je op tijd een parasol en ligbedje huurt. Eenmaal neergeploft op het zachte strand, is het genieten geblazen met het uitzicht op de zee en rotsen die boven het oppervlakte uitsteken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here