Succesvol afvallen

0
1977
afvallen

BMI berekenen

Voordat je begint met afvallen kun je het beste je BMI berekenen. Door je BMI te berekenen weet je of het voor jou noodzakelijk is om af te vallen. Een te hoog BMI betekent namelijk dat je lichaam ongezond is. Een ongezond lichaam kan zorgen dat je sneller ziek wordt of eerder last krijgt van (ouderdoms)kwaaltjes. Om te voorkomen dat je een te hoog BMI krijgt, of overgewicht, kun je proberen meer te bewegen. heb je al een te hoog BMI, dan is het goed om te beginnen met afvallen.

Succesvol afvallen

Je kunt op talloze manieren beginnen met afvallen. Je zou kunnen overwegen om minder te gaan eten en meer te gaan bewegen, wat doorgaans goed werkt. Maar nog beter is het om te beginnen aan een dieet. Een dieet helpt je om meer gericht af te vallen en biedt alternatieven voor voeding en zorgt dat je optimaal beweegt. Een goed voorbeeld van een dieet is Weight Watchers. Weight Watchers is al bijna vijftig jaar een begrip onder mensen die willen afvallen. Het is zo succesvol omdat het zich niet alleen focust op minder eten en meer bewegen, maar ook rekening houdt met lekker eten. Weight Watchers werkt aan de hand van een puntensysteem. Door punten te tellen (te sparen) kun je naar verloop van tijd af en toe zondigen door iets lekkers (en ongezonds) te eten.

Begin direct met afvallen

Wil jij deze zomer goed voor de dag komen? Begin dan direct met afvallen. Bereken je BMI en zoek een dieet dat je optimaal kan helpen met afvallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here