5 tips om succesvol te zijn bij online dating

0
611

Ze zeggen dat er veel vis in de zee is, maar online dating apps hebben de manier van Match maken op de markt voorgoed veranderd. Hoe maak je online daten succesvoller? Bij deze een aantal tips

Tip 1: Kies een goede foto

De eerste indruk is degene die telt en in dating apps is dat nog steeds de wet. We raden je aan een foto te kiezen die je ware persoonlijkheid laat zien, maar ook je fysieke eigenschappen benadrukt. De profielfoto’s die je plaatst moeten laten zien dat je een echt mens bent en niet overkomt als een fotostudiomodel.

Kies een foto waarop je lacht

Vermijd foto’s samen met vrienden of foto’s waarop je weinig van je gezicht kunt zien. Omdat je verschillende foto’s kunt kiezen, kies je een casual foto, een elegante, een andere terwijl je een hobby doet en, niet vergeten, een lachende. Probeer achtergronden in een restaurant, een park, of zelfs bij je thuis met een eenvoudige achtergrondmuur en foto.

Tip 2: Maak een goede bio

Het op een na meest bekeken deel van een online profiel zijn de biografieën. Probeer leuk, vriendelijk, en open-minded over te komen. Hoewel het “weinig ruimte” is geven de bios je de macht om voor eens en voor altijd te filteren wie je wel of niet mag. Als je wat van je interesses plaatst, is het gemakkelijker gelijkgestemden te vinden met wie je een tijdje een gespreksonderwerp hebt.

Benadruk je interesses

We raden aan je favoriete interesses te benadrukken, een zin die je leuk vindt en die jou vertegenwoordigt (hou het kort), en, als je wilt, kun je vermelden waar je voor werkt. Laat tot slot een vraag achter die ze per bericht kunnen beantwoorden als ze je voor de eerste keer schrijven.

Tip 3: Wees open minded

Heb je een aantal gemeenschappelijke interesses? Dit is nog maar het begin van alle online dating. Nu moet je een gesprek beginnen dat maakt dat ze het goed met elkaar kunnen vinden en veel meer van elkaar willen weten. De juiste woorden kunnen veel deuren voor je openen. In de wereld van online dating moet je een open geest hebben, want je vindt er mensen van allerlei soort en met heel verschillende smaken.

Wees je meest charmante zelf

Online dating is een goede gelegenheid om je sociale vaardigheden te oefenen en zo charmant mogelijk over te komen. Benadruk je eigenschappen en gebruik vriendelijke woorden. Wees niet bang om je virtuele partner complimentjes te geven, want dat is waarvoor ze zich op de site verbinden.

Tip 4: Laat jezelf zien

We weten dat de wereld ingewikkeld kan zijn, maar de sleutel tot succes in online dating is jezelf te laten zien zoals je bent. We bedoelen niet dat je eerste bericht een alinea is waarin je vermeldt wat je leuk vindt en wat niet, maar wel dat je authentiek bent met je antwoorden en geen belangrijke gegevens over je ware zelf verbergt.

Tip 5: Maak je bedoelingen duidelijk voor je elkaar ontmoet

Als het gesprek goed geweest is, zal het idee van een persoonlijke ontmoeting zeker ter sprake komen. Sommigen willen alleen een digitale relatie en anderen als ze dieper willen gaan en elkaar persoonlijk ontmoeten, probeer dan, om misverstanden te voorkomen, duidelijk te maken wat je bedoelingen zijn voor het geval de gelegenheid zich voordoet. Doe het vriendelijk en respectvol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here