Ontdek tijdens een vakantie op Bali een schitterend eiland

0
872

Met een heerlijke vakantie naar Bali ontsnap je voor even aan de Hollandse winter. Verruil de natte sneeuw om voor een zonnig paradijs 12.000 kilometer verderop. De overvloed aan zon, natuur en cultuur heeft Bali de schitterende bijnaam ‘het Godeneiland’ opgeleverd. Waarschijnlijk geniet je binnenkort al van een onvergetelijke vakantie op dit prachtige stukje Indonesië. Vakanties naar Bali worden namelijk regelmatig tegen mooie prijzen aangeboden.

Welkom op het Godeneiland Bali

Een mooie aanbieding naar Bali maakt het zeer aantrekkelijk om zo snel mogelijk een ticket te boeken. Je bent absoluut niet de enige die dit eiland graag wil verkennen. In 2016 bezochten maar liefst 4 miljoen toeristen het Indonesische eiland. Zij worden aangetrokken door de Balinese cultuur, natuur en geschiedenis. Alleen al bij aankomst op het vliegveld van Denpasar proef je de bijzondere sfeer van het eiland. Het overgrote deel van de Balinese bevolking is Hindoeïstisch. Daarmee verschilt deze bestemming sterk van het overwegend Islamitische Indonesië. Tijdens een rondreis op Bali zul je bijvoorbeeld overal op straat kleine mandjes met bloemen tegenkomen. Deze staan bekend als ‘Canang Sari’ en zijn een offer aan de Goden. Deze traditie heeft Bali de schitterende bijnaam ‘Godeneiland’ opgeleverd.

Rondreis op Bali

Een rondreis op Bali is de perfecte manier om deze schitterende bestemming goed te leren kennen. Veel toeristen kiezen dan ook voor een rondreis over het eiland van enkele weken. Bali is om precies te zijn 5561 km2 groot, en biedt plek aan tientallen culturele en historische bezienswaardigheden. Ook de schitterende natuur maakt een rondreis op Bali tot een onvergetelijke ervaring. Je hebt de keuze uit verschillende rondreizen. Een bekende route loopt van de hoofdstad Denpasar naar Ubud, Candi Dasa, Lovina en Sanur. Uiteindelijk eindig je na 15 dagen weer in Denpasar.

Groepsrondreis

Je kunt een rondreis naar Bali boeken bij verschillende touroperators, waaronder TUI, Kras en Fox. Het betreft meestal een groepsrondreis van 2 tot 3 weken. Doorgaans is er Nederlandse begeleiding aanwezig die je zoveel mogelijk laat zien van het eiland. In een comfortabele minibus inclusief airco reis je naar de verschillende plekken die op het programma staan. Daarnaast zijn de overnachtingen, maaltijden en transfers van- en naar de luchthaven meestal inbegrepen. Een groepsreis heeft als voordeel dat je ervaringen meteen met elkaar kunt delen. Samen ontdek je het prachtige eiland Bali. Ook is het erg fijn dat je tijdens het reizen nergens meer aan hoeft te denken. Alle accommodaties en excursies zijn immers al geregeld. Daardoor kun je nóg meer genieten van je zonvakantie op Bali.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here