Armani horloges: Chique en betaalbaar

0
2013
armani horloge

De eerste modellen waren een mix van klassiek en chique. De collectie bestond uit opvallende, chique horloges. Armani horloges heeft als uitgangspunt dat een horloge niet alleen een middel is om de tijd af te lezen, het gaat veel verder dan dat. Het onthult iets over degene die het horloge draagt. Dit vind je terug in de verschillende prachtige designs.

Armani horloges heren

De herenhorloges van Armani worden op de juiste waarde geschat door de modebewuste consument. De modellen staan voor eenvoud en richten zich op de moderne mens. De serie herenhorloges bestaat uit klassieke en stijlvolle modellen. Op zoek naar een ronde, vierkante of rechthoekige kast? U vindt het binnen deze Armani collectie.

Armani horloges dames

Tijdloos en modebewust, dat zijn de woorden die van toepassing zijn op de Armani horloges voor dames. De Armani dameshorloges stralen jeugdigheid uit. Deze modellen kun je dragen bij iedere gelegenheid.

Chronograaf

Op veel modellen van Armani zit een chronograaf. Maar wat moet je daar nou precies mee? Een chronograaf is een nauwkeurig lopend uurwerk. Hiermee kun je korte tijdsintervallen meten, dit door middel van een stopwatch. Een chronograaf beschikt over een wijzer die één rondje per minuut maakt. De andere wijzer, verwerkt in een aparte meter, houdt de minuten bij. In sommige gevallen zijn ze ook nog voorzien van een 1/10 seconde-indicator. De wijzers kun je starten, stoppen en op nul zetten.

Collecties: Armani horloges

Binnen de Armani horloges vind je ook modellen met een titanium kast. Voordeel van dit materiaal, het is antiallergisch en heeft bijna geen gewicht. Het zorgt dus voor veel draagcomfort. Armani beschikt over verschillende series horloges. Het merk beschikt over de classic serie, de sport serie, de donna en de meccanico.

Armani Classic

Deze serie bestaat uit modellen met staal in kleine, middelmatige en grote formaten. Maar ook leren bandjes ontbreken niet binnen deze serie. De modellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een prachtig chique uistraling.

Armani Sport

De Sport serie van Armani kenmerkt zich door het gebruik van verschillende vormen en formaten horloges. Binnen deze serie vindt je prachtige chronograaf modellen gecombineerd met zowel stalen als leren bandjes.

Armani Donna

Bij de Armani Donna staat design voorop. Deze Armani horloges zijn de meest stijlvolle en modieuze horloges. De uitvoeringen variëren in vorm, materiaal en kleur.

Armani Meccanico

De Meccanico horloges van Armani onderscheiden zich door elegantie. Dit zijn technisch verfijnde modellen welke zich kenmerken door uitstraling gecombineerd met een prachtig elegante uitstraling.

Waterdichtheid Armani horloges

Veel van de Armani horloge modellen beschikken over een waterdichtheid van 5 ATM. De horloges zijn geschikt om mee te douchen. Let op! Ze zijn niet te gebruiken tijdens het zwemmen, snorkelen met perslucht en duiken.

De Armani horloges zijn online verkrijgbaar in vele shops.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here