Hoe word je een succesvolle beurs- of crypto trader?

0
984

Handelen op de beurs of cryptomarkt is zeer populair. Misschien overweeg jij ook om te gaan traden omdat je financieel succesvoller wil worden. Hoe kun je als trader op de beurs de kans verhogen om jouw strategie winstgevend te maken? Lees onze tips en kom het te weten!

Tip 1: Wees geduldig

Nadat een trade is gemaakt, duurt het tussen de 20 en 50 seconden voordat de trade winstgevend wordt en winstgevende trade moet worden gemaakt binnen de context van een winstgevende trial. Hoe korter de tijd voor de trade om winstgevend te worden, hoe meer trades de strategie zal uitvoeren. Indien de proeftijd te kort is, zal de strategie nooit een winstgevende transactie uitvoeren. Indien de trade niet winstgevend wordt gedurende een te korte periode, zal de strategie te veel winnende trades uitvoeren en zo het geld verliezen aan de drawdown. De beste manier om een strategie meer tijd te geven is geduldig te zijn, vooral tijdens een verliezende trade. Als de trade snel verliest, zal de strategie snel geld verliezen aan de drawdown. Hoe beter het geduld, hoe meer trades de winstgevende strategie loopt.

Tip 2: Vermijd een te krappe stop-loss

Als trader handel je voor een zeer klein deel van de trade, daarom moet je het te riskeren bedrag kiezen. Indien u echter een stop loss kiest die te klein is voor het geld dat u te riskeren heeft, zal u geen kans hebben om veel winstgevende trades uit te voeren. Met een stop loss die te klein is, zal de strategie veel verliezende trades uitvoeren. Er is een verschil tussen ontspannen zijn tijdens een verliezende trade en het niet plaatsen van een stop loss. Een ontspannen trader laat de trade zo lopen dat zijn verliezen klein zullen zijn. Een stop loss die te klein is voor de trade, als deze loopt, zal de drawdown zeer hoog zijn en de strategie zal geld verliezen op het einde van elke trial. De beste manier om de stop loss in te stellen is wanneer de trade op het punt staat te gaan winnen.

Tip 3: Voer de strategie uit met kleine stops

Een succesvolle strategie vereist een kleine stop loss om te kunnen uitvoeren, omdat de stop loss zo geplaatst moet worden dat de trade loopt. Indien u een stop loss plaatst die te krap is om te lopen, zal de trade op verliesgevende trials lopen en dus geld verliezen op elke trial. Een trade die niet loopt als het bedrag dat u inlegt is verloren.

Tip 4: Neem je winst wanneer het aandeel goed presteert

Om geld te verdienen, moet je een stop loss plaatsen voordat u in de trade stapt. De beste manier om de winst te bepalen is wanneer het aandeel op zijn hoogtepunt is en u uw positie verlaat, dan heb je geld verdiend. Dat is het meest stabiele punt. Het volgende is om jouw winst te nemen wanneer het aandeel goed presteert. We wensen je veel succes als trader!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here