Inrichting van de eetkamer

0
1351
eetkamer

Lampen

Ten eerste bepaalt de lamp die je ophangt boven de eetkamer al een groot gedeelte van de sfeer. Ga je voor sfeervolle, romantische verlichting, of hou je meer van strakke, moderne verlichting? Bij romantische verlichting kun je denken aan kroonluchters, bij moderne verlichting aan strakke vormen met helder licht. Dit combineert goed met bijvoorbeeld design eetkamerstoelen.

Stoelen

De stoelen zijn ook een belangrijk onderdeel van de eetkamer. Zeker wanneer je erg van tafelen en lekker dineren houdt, zul je hier een aardig gedeelte van je tijd op doorbrengen. Wanneer je kiest voor design eetkamerstoelen kun je kiezen uit verschillende stoffen, leersoorten en poten. Op deze manier passen de eetkamerstoelen altijd perfect bij je interieur. Door het samenstellen van je eigen stoelen krijg je een eindresultaat wat helemaal naar je zin is. Bij BoConcept hebben ze een handige 3D ontwerp tool waarmee je gemakkelijk je eigen stoel kan ontwerpen en gelijk het eindresultaat te zien krijgt.

Tafel

Bij de keuze van de tafel is het belangrijkste waar je rekening mee moet houden het aantal personen. Wanneer je een groot gezin hebt, kan een grote tafel heel mooi staan middenin de eetkamer. Met een kleine tafel kan het echter ook een hele mooie sfeer uitstralen. Als je soms meer ruimte nodig hebt voor bijvoorbeeld vrienden die gezellig komen tafelen, is een uitschuifbare tafel ook een goede optie. Deze zijn gemakkelijk uit te schuiven dus in een handomdraai om te toveren in een grote tafel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here