Renovatie in plaats van nieuwbouw

0
1396
bedrijfspand

Renoveren levert wat op!

Een renovatie van een bedrijfspand kost niet alleen geld, maar levert ook een aantal mooie voordelen op! Zo kunt u, wanneer u kiest voor een renovatie die bijdraagt aan energiezuinigheid, 41,5% investeringskosten aftrekken van de fiscale winst bij de EIA! Daarbij is het ook heel makkelijk om te kiezen voor groene of duurzame energie bij de energieleverancier anno 2020. Klik hier voor de tarieven voor het nieuwe jaar. De EIA is de Energie Investeringsaftrek die op deze manier ondernemers wil stimuleren om duurzaam te ondernemen. Daarnaast is renoveren een stuk voordeliger dan het afbreken en bouwen van een nieuw gebouw.

Easy Construct Systeem

Wanneer u uw bedrijfspand gaat renoveren, wilt u natuurlijk dat dit niet te veel tijd in beslag zal nemen. U wilt immers snel weer door kunnen gaan met het werk. Wanneer u snel (en duurzaam!) wilt renoveren is het verstandig om te kiezen voor staalbouw, en dan met name het Easy Construct Systeem. Dit systeem werkt met koudgewalst staal en zorgt ervoor dat er minder staal nodig is in gewicht. Bovendien is staal eenvoudig recyclebaar en daardoor niet slecht voor het milieu. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken met Easy Construct is De Staalbouwers.

Klaar voor een renovatie?

Enthousiast geworden over renoveren in plaats van nieuwbouw? Neem dan gerust eens contact op met De Staalbouwers. Zij renoveren diverse gebouwen. Of het nu gaat om een stal of een magazijn, een loods of een hal, De Staalbouwers is niets te gek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here