Top 10: Dit zijn de meest gevolgde social media accounts (Instagram, Facebook én Twitter)

0
2903
Top 10 Dit zijn de meest gevolgde social media accounts (Instagram, Facebook én Twitter) (1)

Het is tegenwoordig ondenkbaar dat we ooit zonder social media hebben geleefd. We kunnen anno 2020 beslist niet meer zonder onze dagelijks dosis tweets, updates en stories!

Met de komst van social media kregen we ook te maken met allerlei nieuwe termen, zoals volgers, liken, selfies en influencers. We kunnen tegenwoordig zelfs mensen (celebs, sporters, politici en influencers) nu rechtstreeks op de voet volgen. En dat heeft hen geen windeieren gelegd!

Laten we kijken naar de top 10 meest gevolgde accounts op de social media kanalen van Instagram, Facebook én Twitter!

Top 10 Dit zijn de meest gevolgde social media accounts (Instagram, Facebook én Twitter) (1)

Top 10 meest gevolgd op Instagram

Het is zonder twijfel het meest populaire social media-medium van dit moment. Instagram is het thuisfront voor influencer en trekt op dit moment vele honderden miljoenen maandelijks actieve bezoekers. Nouja, eigenlijk zelfs nog veel meer: maar liefst 1 miljard mensen gebruiken Instagram minstens één keer per maand. Dagelijks zijn het er zelfs 500 miljoen.

Zij volgen gemiddeld per persoon zo’n 200 mensen en merken om constant op de hoogte te gehouden worden van wat zij allemaal aan het doen zijn. Ondanks dat iedereen een andere feed heeft, zijn we toch aardig eensgezind over de meest interessante mensen op Instagram. Zo volgen we massaal Neymar, Kim Kardashian, Beyoncé, Ariana Grande en Dwayne Johnson!

Mocht je nog coole, interessante en vermakelijke aanvulling in je feed zoeken, check dan graag de top 10 meeste volgers op Instagram >

Top 10 Dit zijn de meest gevolgde social media accounts (Instagram, Facebook én Twitter) (2)

Top 10 meest gevolgd op Facebook

Het is een onwerkelijke prestatie, Facebook heeft anno 2020 meer dan 2 miljard mensen die hun platform maandelijks gebruiken. Dat is een kwart van de gehele wereldbevolking en haast iedereen met een smartphone. Maar van alle miljarden mensen zijn er maar een enkelen die door vele miljoenen worden gevolgd. Wie worden er denk je het meest gevolgd op deze grote blauwe social media-reus? Is het Cristiano Ronaldo of toch Lionel Messi? Of is het Vin Diesel juist?!

Bekijk het allemaal na de klik: Top 10 Facebook-pagina’s met de meeste volgers >

Top 10 meest gevolgd op Twitter

Twitter lijkt in eerste instantie misschien een beetje het verloren social media-kanaal van de drie, maar dit is beslist niet het geval. Maandelijks zijn er wereldwijd nog steeds meer dan 325 miljoen actieve gebruikers. Niet slecht!

Per dag worden er nog steeds maar liefst 500 miljoen tweets de wereld in gestuurd en er zijn 100 miljoen mensen die dagelijks even checken wat er voor een berichtjes de wereld in worden geholpen. Wie staat er volgens jou op plek #1? Is het former president of the United States Barack Obama, publiekslieveling Taylor Swift of toch bullebak Donald Trump?

Ontdek het snel. Top 10 Twitter met de meeste volgers >

Top 10 Dit zijn de meest gevolgde social media accounts (Instagram, Facebook én Twitter) (3)

Social media moe?

Mocht je even helemaal klaar zijn met alles wat met social media te maken heeft, dan wil ik je graag aanbevelen om een leerzaam boek te openen. En dan niet zomaar een simpele fantasieboek of een zweverig romannetje, maar één in de categorie van persoonlijke ontwikkeling. Een beter persoon worden in het leven, in je relaties, met je gezondheid en welzijn en in zakendoen is een mooi streven. Sterke boeken over mindset, gedrag en succes van mensen die het allemaal al eens hebben gedaan kunnen je immens in het leven vooruit helpen. Kijk daarom graag deze top 7 boeken over persoonlijke ontwikkeling >

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here