Dit zijn de 6 grootste vakantie ergernissen

0
1058

De vakantie is een tijd waarin je even helemaal tot rust komt. Het is heerlijk om even geen stress en drukte om je heen te hebben. Vakantie is dan ook goed voor je gezondheid. Toch zijn er genoeg vakantiegangers die zich flink ergeren aan een aantal zaken. De 6 grootste ergernissen op vakantie op een rijtje

1 – Drukte en files onderweg

Sommige vakantie ergernissen beginnen al onderweg. Zo kan het tijdens het hoogseizoen behoorlijk druk worden op de wegen. Niet voor niets staan bepaalde dagen in het jaar bekend als ‘zwarte zaterdagen’. Helaas kun je deze dagen niet altijd vermijden vanwege schoolvakanties. Drukte en files onderweg vormen voor veel mensen dan ook een grote ergernis. Helaas voor deze vakantiegangers valt er weinig aan te doen.

2 – Opzetten van de tent

Nadat je eenmaal op de kampeerbestemming bent aangekomen is het tijd om de tent op te zetten. Pas daarna kun je eindelijk even ontspannen. Voor veel vakantiegangers is het opzetten van de tent een noodzakelijk klusje. Vooral het opzetten van een nieuwe tent kost door de ingewikkelde technieken soms uren, met een hoop ergernis tot gevolg.

3 – WC-rol meenemen

Kamperen is niet altijd een pretje. Zo laat je alle luxe van thuis even achter. Soms moet je zelfs je eigen wc-rol meenemen naar het toiletgebouw. De eerste paar dagen is het niet erg, maar op een gegeven moment beginnen veel vakantiegangers het vervelend te vinden.

4 – ’s Nachts je bed uit moeten

Meestal ligt het toiletgebouw enkele meters lopen van je verblijfplaats. Overdag is dit geen probleem, maar ’s nachts zorgt het moeten plassen voor aardig wat ergernis.

5 – Luidruchtige buren

Tijdens het kamperen bevinden de caravans en tentjes zich op loopafstand van elkaar. Zodoende kan het gebeuren dat je last hebt van luidruchtige buren. Niet iedereen houdt namelijk rekening met elkaar. Zo kan het erg vervelend zijn wanneer je een volledige ruzie moet aanhoren. De andere kant is natuurlijk ook mogelijk: buren die luidruchtig de liefde bedrijven.

6 – Smerige omstandigheden

Op vakantieplaatjes zag je bestemming er fantastisch uit. Helaas is de realiteit soms anders. Zo slingert er op sommige campings enorm veel rommel rond. Dit is dan ook een van de grootste vakantie ergernissen. Hetzelfde geldt voor smerig sanitair die door eerdere vakantiegangers wordt achterlaten. Dat terwijl er redelijk eenvoudig iets aan te doen is, namelijk gewoon alle rommel even opruimen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here