Top 5 relatiegeschenken voor de winter

0
1234
vrouw met muts op

Als we aan de winter denken dan denken we direct aan kou, sneeuw en ijs. Maar ook aan gezelligheid, warme chocolademelk en de feestdagen. We bevinden ons voornamelijk binnenshuis: op de bank met een goed boek en een fleece deken of samen in de keuken voor het maken van de lekkerste winterrecepten. Hoe houd jij je relaties warm in de winter?

In de winter heb je een ruime keuze aan relatiegeschenken en give-aways. Of je nou je relaties wilt bedanken voor het afgelopen jaar of tijdens een beurs winterse promotieartikelen wilt uitdelen, de ontvangers zullen op een warmhartige manier de winter doorkomen. Daarnaast zullen ze zich verbonden voelen met jouw bedrijf of organisatie. Onze top 5 relatiegeschenken voor de winter helpt je bij de keuze van het juiste geschenk voor jouw relaties.

1. Fleece relatiegeschenken

Fleece is warm, licht en voelt heerlijk zacht aan. Daarnaast heeft het een ademend vermogen, is het sneldrogend en kreukt het niet. Lucht wordt in de stof vastgehouden zodat de juiste hoeveelheid warmte-isolatie ontstaat. Ga je er in de winter op uit? Doe je fleece jas, sjaal en handschoenen aan en trotseer de kou. Als je ’s avonds op de bank een filmpje aan het kijken bent, is het prettig om lekker onder een warme fleece deken te kruipen. Een kopje thee erbij en jouw knusse avond kan beginnen. Bovendien geeft fleece je huis een warme uitstraling. Fleece relatiegeschenken komen tijdens de winter uitstekend van pas en zijn de perfecte winterartikelen.

2. Thermosflessen

In de winter is er niks lekkerder dan een warme kop koffie, thee of chocolademelk. Houd je drankje lekker warm in een thermosfles. De fles beperkt de warmteoverdracht zodat jouw drankje de komende uren heerlijk warm blijft. Thermosflessen zijn ideaal voor onderweg of als je relaties in de winter buiten moeten werken. Laat blijken dat je geeft om je relaties en verras ze met gepersonaliseerde thermosflessen.

3. Mutsen

In de winter wil je het niet koud hebben. Mutsen helpen hierbij. Hou jij ook niet van kou? Zet mutsen in als relatiegeschenk en zorg ervoor dat je relaties warm de winter doorgaan. Ga jij het liefst voor duurzame mutsen? Laat mutsen borduren. Een borduring geeft een luxe uitstraling. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is het aanleveren van jouw logo of tekst. Een geborduurde muts geeft je logo duidelijk weer. Mutsen zijn er in verschillende modellen en kleuren, waardoor er altijd wel een geschikte muts bij zit voor je relaties.

4. IJskrabbers

Het heeft gevroren, je komt buiten en de ruiten van de auto zijn bevroren. In de winter kan je dagelijks met dit probleem te maken krijgen. Hoe maak je de ruiten op een eenvoudige manier ijsvrij? Met een ijskrabber. Zorg dat je altijd een ijskrabber bij de hand hebt. Zorg ervoor dat jouw relaties zorgeloos de winter doorkomen en verblijd je relaties met dit functionele geschenk.

5. Kerstpakketten

Voor je het weet is het weer zover: de feestdagen. Stiekem verwachten we elk jaar weer een traditioneel kerstpakket. Het is een bekende manier om je medewerkers en relaties te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Hoe leuk is het om een kerstpakket met een thema weg te geven? Bezorg de ontvanger fijne feestdagen met een origineel kerstpakket.

De winter biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om ‘warme’ relatiegeschenken in te zetten. Van mutsen tot ijskrabbers, er zijn genoeg cadeaus waar jij je relaties mee kan verrassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here