Waarom kiezen voor leren eetkamerstoelen?

0
584
moderne keuken met eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen verschillen niet alleen in type, vorm en afmetingen, maar ook in materialen. Het hangt natuurlijk af van je persoonlijke smaak, maar materialen hebben ook hun specifieke eigenschappen en voordelen. Hieronder laten we je kennismaken met de meest gekozen  stoelen van dit moment: leren eetkamerstoelen. Benieuwd naar alle voordelen? Lees dan snel verder!

Lange levensduur en elegante uitstraling

Leer is een bijzonder duurzaam en onderhoudsvriendelijk natuurmateriaal dat robuuster is dan welke andere bekleding voor eetkamerstoelen dan ook. Het bijzondere eraan is dat elk stuk zijn unieke nerf, structuur en kleur ontwikkeld. En in de loop van de tijd ook nog zijn specifieke patina, wat het materiaal een heel eigen karakter geeft. Naast de lange levensduur en sterke persoonlijkheid, scoren eetkamerstoelen met lederen bekleding vooral met hun elegante uitstraling. Of het nu in zwart, lichtbruin of wit is: leren stoelen geven elke eetkamer zijn eigen esthetiek en zijn ook nog zeer comfortabel. Perfect dus voor lange, gezellige avonden met vrienden en familie.

Een goed begin, is het halve werk

Zoals bij elk ander leren meubel, is één ding cruciaal voor duurzaamheid en een mooie buitenkant: goed onderhoud. Maak je geen zorgen, leer is zeer veerkrachtig en heeft geen wekelijkse verzorging nodig, maar je moet wel één of twee keer per jaar het juiste verzorgingsprogrammaatje draaien om de soepelheid, kleur en glans van het materiaal te behouden. Als de zomer langzaam tot haar einde komt, is het een goed moment om het leer te verzorgen, zodat er geen scheuren in het materiaal ontstaan door het droge en hete seizoen. Zorg voordat je je leren stoelen gaat behandelen dat het leer schoon en stofvrij is, zodat het de verzorgingsproducten goed kan opnemen en je het vuil niet in je poriën wrijft. Stofzuig de stoelen dus grondig voordat je ze gaat behandelen. Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here